Kaprifol f.2010

Kaprifol är ett sto född 2010 e. Magini 695 u. Kayenne (F.1)  ue. Falleur. I mars 2014 hittade jag henne på annons och efter ett besök hemma hos henne bestämde jag mig för att ta henne på foder. Jag hann dock inte ha henne många veckor innan det uppdagades att hennes ägare hade djurförbud sen ett par år tillbaka och Kaprifol blev omhändertagen. Hon fick dock stå kvar hos mig under hela processen och jag lyckades köpa henne när det beslutades att hon skulle säljas. HÄR kan ni läsa lite mer om det.

IMG_5950

Kaprifol, mars 2014

När jag först fick hem Kaprifol var hon mager och mycket muskelfattig och hennes hovar hade inte sett en hovslagare på ganska länge. Med tid och mycket mat blev hon dock fin relativt snabbt och vi kunde börja träna lite smått. När jag hämtade Kaprifol var hon endast van vid att ha träns och sadel på sig, hon var inte sutten på eller tränad på något annat sätt.

Kaprifol är väldigt trevlig att arbeta med, hon kan vara lite egensinnig och envis ibland, men oftast är hon sammarbetsvillig. Hon är nyfiken och gillar att komma ut och röra på sig och se nya saker. Hon är även en mycket energisk häst och har ofta lite mer energi än vad som egentligen är nödvändigt!

IMG_7013

Kaprifol, maj 2014

Den 1:a juni 2014 satt jag på hennes rygg för första gången och inridningen gick problemfritt.

IMG_1432

Jag hoppas att vi kommer få många fina år tillsammans och att vi vågar oss ut på tävlingsbanorna i hoppning, dressyr och fälttävlan i framtiden.

IMG_7191Augusti 2015

3 tankar på “Kaprifol f.2010

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.