Göteborg Horse Show

 

För ungefär två och ett halv år sedan sålde jag min ponny Shamrock till en familj i Leksand och i torsdags kom två av hans ”nya” ägare ner till mig och Susanne för att följa med oss på årets hästfest här i storstan; Göteborg Horse Show! Hela lördagen tillbringades i Scandinavium och inne på Svenska mässan. Tidshoppningar, shower, Mounted Games, dressyr och mera hoppning! Riktigt roligt var det =) Även Axel var med på förmiddagen eftersom vi fick en biljett över, det var nog inte helt smart dock med tanke på att han nu är mer sjuk igen..

Lyckades inte köpa en enda pryl inne på mässan i år, var nog rekord! Jag fick i alla fall en helt fantastiskt fin (not) rosa cowboyhatt av mina systrar. Tack så hemskt mycket 😛

Varje år på Göteborg Horse Show är det ett lotteri där man bland annat kan vinna en fin häst och jag fick lite hjärtklappning förut när de drog vinnarlotten då de fyra första siffrorna de läste upp (lotten baklänges) var identiska med min lott! Sista siffran var dock en tvåa istället för en etta men nära var det allt! Hade varit lite coolt, vinna en häst bara sådär.. Inte heller trailern, andrapriset, blev min. Återstår att se hur resten av priserna fördelas. Är dock rätt många lotter som säljs =)

En annan nyhet är att Litchifer har fått ett syskon (ännu odöpt)!

3 tankar på “Göteborg Horse Show

  1. Samma här!!!! Jag är jättenyfiken! När jag jobbade under ALmedalsveckan åkte vi med Kneippbyns buss mellan stan och campingen där fanns en cool stockholmstjej i rosa cowboy och allt plingbling o rosa crocs skor..Hon körde och sjöng jättebra, hade rolig musik i bussen. Det var alltid roligt att åka hem med bussen. Jag hade tolkar med mig så kunde jag få veta vad det var för musik och sjöng med!! Du skulle kunna jobba där i sommar också. hihihi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.