Han lever!

I går kväll lämnade jag min sjuka Axel hemma och drog till Marléne för lite tjejkväll. Det blev pizza, öl, vin och massa prat =) Kvällen slutade sent nere på stan och vi hade riktigt roligt!

Idag är allt Axel ganska lik sitt rätta jag igen. Så fort han kände sig bättre igår lade han in en öl i kylen så att den skulle vara kall lagom tills han var tillräckligt frisk. Vi var inte helt överens om när han skulle få dricka upp ölen så det slutade med att jag ringde Apotekar-syster och rådfrågade. Svaret blev att han får dricka en öl ikväll (han har inte tagit alvedon på några dagar och inte tagit någon annan medicin alls idag.) och eftersom jag vet att han la in en gigantisk öl i kylen så fick jag be om svar i centiliter 😛

Det är nästan så att jag önskar att han skulle bli sjuk igen, han är inte lika jobbig när han är sjuk 😉

I stallet kan man ana att vintern har ett slut! Idag var ridbanan riktigt bra att rida på så nu ska allt Alice komma igång ordentligt. Snart, snart kan jag börja hoppa lite 🙂 Här är två bilder från förra helgen när vi hade besök, det är Emma Magnström som har fotat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.