Löshoppning!

Det är dagar som denna som man verkligen uppskattar en varm och skön dusch! Vi var i stallet vid sextiden och det regnade redan då. Vi tog in Alice och lät henne torka och äta lite medan vi byggde upp löshoppnings-hinder och ”staket”. Regn. Regn.

Under själva hoppningen var det faktiskt uppehåll och Alice och Sunshine hoppade fint båda två. Alice tog det ganska lugnt men hoppade väl och var inte i en endaste bom, kom inte fel eller rev inte nån gång 🙂 Upp till 1.10m fick hon hoppa, sedan tyckte vi att det räckte.

Sedan började regnet igen lagom till att vi skulle riva hindren och vi blev blöta ganska snabbt! Sedan hade vi även insläpp så hästarna skulle in och frukosten skulle läggas ut i hagarna. Vi fick även kolla staketet i vår hage för en av hästarna hade rymt tidigare men vi kunde inte hitta nåt hål.. Hoppat ut? Aja, väl hemma igen var det väääldigt skönt att ta en varm dusch och när jag var klar fanns det varm mumsig chokladmjölk färdig och väntade på mig, trots att vi inte hade någon O´boy och bara pyttepyttelite mjölk kvar 🙂

4 tankar på “Löshoppning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.