Hemma igen

Igår eftermiddag var jag äntligen tillbaka i Göteborg efter min SWEDQUA-exkursion. Det var en intressant och lärorik resa, dock hade jag besökt större delen av platserna tidigare. Den sista dagen var mest intressant då vi vaknade upp inne på ett mycket trevligt vandrarhem i Hunnebostrand och gick upp på berget intill. Häftigt landskap! Vi besökte även det intilliggande stenhuggarmuséet och åkte vidare till Ramsvik där vi såg fantastiska landskapsformer formade av is och annan erosion.

Exkursionen avslutades med en svindyr räkmacka i Smögen =)

Idag blev det ingen sovmorgon heller utan åkte relativt tidigt till stallet där storstädningen är i full gång. Nästa helg ska det målas. Det stod hoppträning på schemat idag, tanken att hoppa lite högre inför tävlingen på söndag men det gick inge vidare. Funderar på att strunta i allt ihop faktiskt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.