Lördag

Näe, nu är jag i Småland igen! I torsdags, på eftermiddagen, åkte jag och mamma ner till Göteborg i hennes gula sak. På kvällen åt vi taimat tillsammans med Axel, två av hans syskon och Susanne. Jag måste faktiskt nämna att hon är riktigt tjock nu, det är tjugofyra dagar kvar men om jag får gissa så skulle jag säga att bäbis gräver sig ut tidigare. Moster Lovise. Låter som en gammal tant =)

På fredagskvällen åkte jag till småland igen med Axel och Co och nu sitter jag här i den lilla mysiga stugan som vi sover i. Axel står utanför och bygger en trappa 😛 Ikväll blire kräftfest hemma hos en släkting och i början på veckan tar jag bussen till Gullspång igen, för sista gången den här sommaren!

Rapporten börjar ta sig, ser inte så tokig ut faktiskt.

Och en sak till! I torsdags klarade pojkvännen sitt teoriprov, bara uppkörningen kvar nu =)

4 thoughts on “Lördag

  1. Lovise, det har varit mycket trevligt att få träffa (och lära känna) dig under lite mer tid som det blev här i Småland. Vad jag har sett tills nu blir du nog en utmärkt moster. Jag ser dig i alla fall som en utmärkt svärdotter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.