En annorlunda situation

Vad kan man egentligen få reda på om en person, genom att ta en snabb titt i hennes hus och kika in hennes sovrum? Nu undrar ni säkert om jag gjort inbrott hos någon, men så är inte fallet. Jag är nämligen ute på mitt sista sommarjobbs-uppdrag och efter dagens arbete har jag nu kommit i ordning i huset och ovan nämnda sovrum där jag ska sova både i natt och i morgon natt. Huset tillhör två av min chefs döttrar och ligger bara ett stenkast ifrån hans eget hus. Vad jag har förstått är det stora gula huset uppdelat i två lägenheter, i den ena bor en ännu okänd person och i den andra delen, där jag nu befinner mig, bor alltså chefens två döttrar.

Så vad visste jag om tjejerna innan jag kom in i huset? Jag visste båda deras namn och även att tjej 1 var lika gammal som jag. Jag visste dock inte om hon var den äldre eller den yngre. Jag visste även att tjej 1 äger en häst, möjligen till och med två.

Efter att ha kikat lite snabbt i huset har jag räknat ut att tjej 2 är yngre än tjej 1. Detta är baserat på torkade rosor i taket, ett studentplakat och en studentmössa med årtalet 2011 på. Inte så svårt att räkna ut att tjej 2 är född 1992, förutsatt att hon tagit studenten ”rätt” år.

Jag har kunnat bekräfta att en av tjejerna har en häst (två?) då det hänger två hästtäcken utanför ytterdörren. Av döma på färgen på hästhåren på täcket är hästen ljust brun. Möjligtvis mörkt fuxfärgad.

Det finns en katt i huset, dock har jag inte sett till den, men det finns mat till den i köket.

Jag kan även se att ingen av dem är speciellt förtjusta i inredning eller städning 😉 Jag kan även lägga märke till vilka filmer och böcker som finns, men om det betyder att tjejerna gillar dessa filmer eller inte, det är en annan fråga. Tjej 2 har tyvärr inga foton i sitt rum och jag har inte varit inne i tjej 1´s rum, foton kan ju annars säga lite mer om personen i fråga. Jag får helt enkelt vänta tills de kommer hem =) Tjej 2 kommer jag troligtvis inte att träffa då hon bor hos sin pojkvän nu när jag occuperat hennes sovrum… Tjej 1 kommer hem efter att hon slutat jobba vid åttatiden.

Vad säger  d i t t  rum om dig?

2 thoughts on “En annorlunda situation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.