Trevligt avslut

I veckan har EM i hästhoppning pågått och jag har slaviskt suttit framför tv:n tre kvällar för att se den timmes sammandrag som har sänts. Det inleddes med laghoppning där Sveriges lag blev utan medalj, däremot fick de med sig en OS-biljett därifrån. Ikväll har den individuella finalen gått och eftersom Sveriges bästa ryttare Rolf-Göran Bengtsson låg på en femteplats inför finalen var det lagom spännande. Jag har varit duktig alla dagar och hållit mig borta från internet-sajter för att i förväg avslöja resultatet. Självklart försökte jag göra lika dant idag.

I en av reklampauserna bläddrade jag mellan våra kanaler för att fördriva tiden och när jag kom tillbaka till rätt kanal tryckte jag på text-tv för att se om det stod nåt intressant där. Det gjorde det kan man säga! ”Em-guld till Rolf-Göran Bengtsson”. !!! Vaa!! EM-GULD till Sverige 😀 OCH hästnyheter på Text-tv!! Måste ju vara första gången…

Tittade såklart färdigt, och det var sant! Dessutom hamnade Sveriges andra ryttare i finalen på en hedrande femteplats =)

Trevlig avslutning på helgen! Bilder från kräftskivan kommer! Nu ska jag krypa ner i sängen hos min sovande pojke. Han ska upp tidigt i morgon =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.