Nu kan Alice sova gott =)

Idag blev äntligen lösdriften så pass klar att hästarna kan komma in och sova under tak. När jag kom till stallet idag hade staketet kommit upp och efter turen var hallen tömd på de grejerna som var kvar. Jag och tre andra hjälpte Sofia att halma upp hallen och hästarna kunde komma in och se sig omkring. Alice tyckte självklart att halmen var fullt ätbar… Därefter var jag tvungen att åka hem och de andra drog in ytterliggare några halmbalar som skulle stå lite här och där inne i hallen, dels för påfyllnad av halm men också som lite ”rumsavdelare”. Så inatt kan Alice sova gott! Inte för att jag tror att hon kommer sova där inne i natt, nu är det ju fint väder!! =)

Detta bildspel kräver JavaScript.

Nu blire FEST! =)

1 tanke på “Nu kan Alice sova gott =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.