Fredag

Det var länge sedan jag var såhär länge i stallet! Jag hade två hästar att rida, en box att mocka, hö att packa och så var det min tur att fixa med lösdriften (mocka grusplanen utanför, fylla vatten och strö ut ny halm). När jag jag var klar i lösdriften tog jag med mig Alice därifrån, hade dock glömt grimman i stallet, men hon följde efter mig där jag gick med skottkärran, hela vägen bort till stallet och in i en box. Duktig häst.

Alice var ganska ren och torr idag så min planerade klippning av henne blev äntligen av. Jag klippte lite mer än sist och blev ganska nöjd. Det är ju inte direkt snyggt gjort (bara andra gången jag klipper själv) men det är praktiskt och det är ju det som är meningen. Nu slipper hon svettas i vintersolen. Efter klippningen fick hon sig en skrittur barbacka (frusen i backen och även ganska hårt i paddocken). Häst nummer två skrittade jag lite på grusvägen och sedan red jag en stunds ”skrittdressyr” i paddocken. Var lääänge sedan jag red två hästar på samma dag, men det gick ju bra det med!

I morgon ska jag släpa med mig Axel till stallet så ska vi rida ut en liten sväng i skogen tillsammans =). (Om han nu kan slita sig ifrån sin nya mobiltelefon. När jag köpte en ny så kunde han ju inte klara sig med sin stenåldersmobil längre.)

3 thoughts on “Fredag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.