Uteritt

Efter skolan idag åkte jag direkt till stallet för att rida ut en sväng i skogen med en kompis i stallet. Vi testade en ny ridväg idag som är riktigt trevlig; snötäckt, jämn grusväg som sträcker sig kilometervis in i skogen! Vi red och red och red men kom inte riktigt någon stans så efter en stund vände vi och red samma väg tillbaka, får kika på någon karta sen och se om man kan komma runt på något sätt. Även om det var en väldigt fin väg är det ju lite tråkigt att behöva vända.
image
Båda hästarna tyckte det var roligt att få sträcka ut i galopp i snön och Alice blev redigt svettig med sin päls. Hon rullade sig tillochmed i boxen när vi kom tillbaka, trots en lång avskrittning och fleecetäcke på, tror inte jag har sett henne göra det förut. (Och jag har ju ändå haft henne ganska länge, hrm.)

I morgon blir det nästan ”familjedag” i stallet. Både Susanne, Johan, Lucas, Axel och jag ska dit! Tur att bilen Bubbles är så rymlig 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.