Jag vann!

För någon vecka sedan deltog jag i en tävling här på internetet för att vinna några biljetter till Göteborg Horse show. Idag avgjordes tävlingen och när jag kom hem från skolan låg det ett brev från Carpe Diem på dörrmattan och väntade på mig. Fyra heldagsbiljetter till torsdagens föreställning! Axel skall tvingas med hela dagen (hehe) och han ska få se massa hoppning och lite shownummer =) Programmet kan ni se här:

http://www.goteborghorseshow.com/program/program/

De andra två biljetterna har jag gett till min medryttare (som också har en blogg såklart: http://www.nattstad.se/eta) och hennes kompis! Ska bli riktigt kul, är ju bara lite mer än en vecka kvar nu! =)

3 tankar på “Jag vann!

    • Det var en tävling på Carpe Diems hemsidag, man skulla svara på tre frågor och skriva en kort slogan till Carpe Diem Beds. Min slogan var typ Good Mornings start with Carpe Diem =) Men det var många som vann!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.