Bland myggor och fästingar

Ännu en riktigt solig och härlig dag ute i fält! Jag har idag haft ytterligare tre grupper med studenter och de är nu färdiga med karteringen för den här gången så nu kan man räkna alla sina myggbett efter de otäcka djuren som lurar i skuggan, och plocka bort alla fästingar man har lyckats få med sig hem. Nu väntar det bara lite labarbete innan ettorna får klara sig själva igen. Efter dagens fältarbete åkte jag en snabbis till stallet. Alice fick sig en kort skrittur i värmen, tänkte jag skulle känna på henne lite på banan efter gårdagens superroliga och lyckade dressyrträning, men det var helt enkelt för varmt för att ens tänka på att gå in i en dammig paddock. Så det blev en mysig barbackatur i shorts och linne!

Därefter blev det en snabb dusch innan jag åkte till skolan såhär på fredagskvällen, och där sitter jag faktiskt fortfarande nu när klockan slagit sju. Men eftersom jag har jobbat på dagarna så har skolarbetet blivit lite lidande och nu när redovisningen närmar sig är det ju dags att ta tag i det hela.

I helgen blir det lite hoppträning för Alices medryttare och så blir det en massa plugg förstås, det är ju tenta på måndag. (TROR jag iallafall :P)

2 tankar på “Bland myggor och fästingar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.