Urlin

Efter att Emelie hade hoppat med Alice idag var det min tur att rida! Dock inte på Alice utan på Urlin, en svart skönhet som står i stallet. Jag mockade och fixade åt henne idag, och skickade ett bönande sms till ägaren och frågade om jag fick testa hennes fina häst, och snällt nog fick jag det!

Det är alltid lika roligt att rida andras hästar, även om det såklart är superkul att rida Alice också 😉


En dag ska jag också ha en sån här fräck häst =)

2 tankar på “Urlin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.