Tur i skogen

På eftermiddagen idag gav vi oss ut i skogen; jag, Alice, Axel och en cykel. Jag red Alice, såklart, och Axel hängde med på mammas cykel, vilket var riktigt roligt! Axel tog det hela på stort allvar och fick cykeln att känna sig precis som en häst.

image

Vi tog en tur på ungefär fem kilometer vilket tog 36 minuter entligt Runtastic. Axel hängde med riktigt bra både på grusvägen och på stigen i skogen, trots att cykeln inte är nåt terrängfordon direkt, men när vi testade vem som verkligen var snabbast så vann Alice med minst två hästlängder (på grusväg). Det som är lite tråkigt med att rida och cykla tillsammans är att man tar sig fram olika snabbt på olika underlag. Där cykeln går som bäst (asfalt) går hästen som långsamt, och där hästen går bäst (skogsväg) går det inte riktigt lika bra på cykeln. Men på en regnmjuk grusväg klarar de sig ganska bra båda två!

image

 Tre veckor i Gullspång

Visst har hon inte blivit så tjock än? Men så går hon inte på så mycket gräs heller, faktiskt.

3 thoughts on “Tur i skogen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.