Slut på semestern!

Ja de sista dagarna på semestern försvann i en ganska snabb takt! Som de flesta av er vet var vi i Gullspång på fredagskvällen (i stället för lördagen). Vi hade inte så långt kvar hem och det var inte så lockande att sätta upp tältet en gång till efter att det varit ganska kallt under natten innan. Lördagen tillbringades alltså ” i civilisationen” igen (om man nu kan räkna Gullspång dit) och vi hann med att hälsa på Peter och Malin, rida Alice och så invigde jag Axels bröder i den fantastiska världen som Commodore 64-an erbjuder =)

På vägen hem passerade vi Leksand och då var jag såklart tvungen att stanna och säga hej till Shamrock, ponnyn som jag sålde 2008 efter att ha haft honom i åtta år. Han var lika söt och prickig som vanligt!

På söndagen blev det fullt hus här hemma hos mamma då hela Axel familj var här på samma gång, samtidigt som pappa och Regina kom förbi en sväng.

Familjen Sjöqvist (och jag) sommaren 2011 utanför deras stuga i Småland

Sedan var det då måndag igen och dags att arbeta! Jag lämnade Axel vid bussen klockan sju i morse och sedan åkte jag hem för att arbeta med mitt. Jag har nämligen ”kontorsdag” idag, då chefen inte riktigt hade hunnit hitta på nåt nytt arbete till mig ännu eftersom även han har haft semester. Väldigt skönt att inleda arbetsveckan med en lugn start. Sitter i sängen med datorn i knäet, Katla sover sött bredvid mig och jag är omringad av böcker med titlar som bland annat ”Skifferoljeverket vid Kvarntorp” och ”Svensk Alunskiffer under 450 år”. Läser lite, skriver lite och så äter jag upp resterna av gårdagens fika och daimtårta där emellan.

Vad resten av veckan bjuder på vet jag inte! Men det blir säkert nåt skojjigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.