Äta äta äta.

Jag glömde helt av att jag skulle gå upp extra tidigt för att hinna motionera Alice i samband med utsläppet i stallet idag, så klockan ringde klockan 06.00 som vanligt. Jag skyndade mig som en tok och släppte ut hästarna, fyllde vatten, sopade, mockade och fixade foder till två hästar och när allt detta var klart hade jag bara en halvtimme på mig att ge Alice uppmärksamhet. Jag kratsade hovarna och borstade henne lite pliktskyldigt och tog sedan ut henne på ridbanan där hon fick springa lös en kort stund efter lite uppvärmning i skritt och trav. Hon var ganska rolig att titta på faktiskt, filmade lite så får se om det går att visa här sen!

Alltid bättre än inget i alla fall och nu på eftermiddagen är jag väldigt glad över att jag hann göra något med hästen i alla fall. Klockan är nämligen halv sju och jag har inte varit hemma ifrån skolan en lång stund inte! Känns väldigt skönt att kunna äta mat i lugn och ro och inte behöva stressa iväg till stallet sent på kvällen i mörkret. Nu stressade jag ju i morse i stället, men det var ju bara klantigt att jag glömde ställa om klockan till halv sex i stället för sex.

Eftermiddagens övning drog ut på tiden och vi försökte göra klart våra uppgifter in i det sista, men till slut sa hjärnan och magen ifrån så vi har fortfarande några få saker kvar att göra. Det är egentligen ingen brådska, men vi kommer få nya uppgifter i morgon så man vill ju inte halka efter för mycket! Det är egentligen inga svåra saker vi gör, bara otroligt tidskrävande grejer med Excel bland annat.

Nu blir det maaat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.