Lång dag

Jag har inte riktigt kommit in i skolrutinerna ännu. Det tar emot lite att sitta stilla vid ett bord i två timmar och bara lyssna, tankarna börjar gärna vandra åt andra håll trots en bra föreläsare och ett intressant ämne. Har nog varit ifrån det hela lite för länge, men jag hoppas att mitt ”skolhuvud” kommer tillbaka snart. Efter lunch fortsatte vi med gårdagens övning och även en ny övning och vi blev nästan klara med det hela i min grupp, vilket betyder att vi är lediga på torsdagseftermiddagen! Gillar sådana ”belöningar”. Blir nog till att lägga lite extra tid på examensarbetet då i stället.

I morgon ska jag upp tidigt till stallet och försöka hinna skritta ut en sväng på Alice. Det har tinat undan rätt bra på grusvägen till stallet under dagen (plusgrader större delen av dagen!) så nu kan man ge sig ut utan att riskera brutna ben. Kan vara välbehövligt då det har blivit ridbane-träning alldeles för mycket på senaste tiden.

Skolan är endast en timme i morgon då vår föreläsare ska på bankett på eftermiddagen så jag går endast 10-11 i morgon. Men det är ändå skönt att få stallet fixat på morgonen så jag slipper åka dit fler gånger på samma dag. Det är dessutom en gästföreläsning 11.30 som jag tänkte besöka och sen blir det nog lite exjobb på det, så det blir nog en lång dag även i morgon!

IMG_968730:e januari, 2013

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.