Sovmorgon!

Nu kommer två dagar i rad där jag har sovmorgon!! Ska bli skönt att kunna vara uppe sent i kväll och dega i sängen halva förmiddagen i morgon utan att behöva gå upp klockan sex för att släppa ut hästarna.

Anledningen till att det ska bli extra skönt med sovmorgon i morgon är att det blir lite partaj i kväll. Vi ska dessutom ha partajet hemma hos oss då ursprungslägenheten inte längre är aktuell. Eftersom alla som kommer är någon sorts geolog fick det bli lite städning när jag kom hem efter skolan. Ni vet, damma av alla stenar, putsa upp juvelerna och ställa fram alla ädelstenar som man har undangömda när vanliga människor kommer på besök.

Nu är det gjort i alla fall och jag hinner åka en sväng till stallet innan det blir kväll. Jag ska motionera Alice lite grand och så ska jag även visa stallet/lösdriften för två potentiella hyresgäster. Det har varit lite tyst på den fronten ett tag men så plötsligt fick jag tre nya intresseanmälningar inom loppet av två dagar häromdagen. Lite lustigt.

IMG_9688

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.