Lång dag

Ja idag blev det en väldigt lång dag. Upp klockan sex och tog bussen till stallet efter frukosten. Bilen låter lite mystiskt för tillfället så har ingen lust att köra den tills verkstaden har kikat på den senare i veckan. Regnet öste ner men hästarna fick gå ut ändå såklart, tog på grimmorna och öppnade boxdörrarna. Sopade stallgången och sen skyndade jag mig till bussen igen för att hinna i tid till skolan (lab med studenterna).

Labben flöt på rätt bra och jag blev klar vid fyra ungefär, som planerat. Eftersom jag inte hann göra något annat i stallet i morse än just släppa ut hästarna åkte jag dit igen direkt efter skolan. Så väl där mockade jag lite, visade stallet för två potentiella hyresgäster, red Alice, pratade med massa folk och så när klockan slog åtta släppte jag in hästarna för kvällen. Borde skriva släpade egentligen, ingen var speciellt pigg på att komma in nu när det är så varmt och soligt ute. Men nästa vecka åker de ut ”permanent” för då är det dags för den årliga städningen och målningen av stallets insida.

Linda och busen Amadeus får pryda dagens inlägg då de var med mig och Alice ute i skogen.

IMAG1468

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.