CBI Betonginstitutet

Drygt fem års studier har lett fram till denna trevliga dag! I morse anlände jag för första gången till mitt jobb på CBI i Borås som ”geolog – assisterande forskare” och det har känts himla bra hela dagen! Jag har blivit fantastiskt väl mottagen av alla jag mött och blivit presenterad för, och mycket har varit väl förberett för min ankomst.

Dagen har inte innehållit så mycket jobb, däremot har jag fått en himla massa information, rundtur på området och så har jag som sagt träffat massa människor. Jag har även fått en dator, ett postfack, passerkort och en blomma att ställa på mitt framtida kontor. Kontoret finns inte riktigt tillgängligt ännu, men snart kommer jag ha ett alldeles eget litet rum i CBI’s byggnad. Inom kort kommer jag även få en mobiltelefon, ett skåp i omklädningsrummet och lite arbetskläder.

Blir bra det här, utan tvekan =)

 

5 thoughts on “CBI Betonginstitutet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.