Veckoplanering

Måndag morgon och en ny vecka har börjat! Idag var det min tur att köra till jobbet och vi lämnade Göteborg redan klockan sex på morgonen; precis innan trängselskatten började gälla, smart va? Idag och i morgon ska jag vara i labbet och lära mig hur saker och ting går till där. jag ska bland annat sikta, vilket jag ju vet hur man gör, men alla företag gör ju ändå på sitt sätt. jag ska även vara med att sätta igång lite olika prövningar, där man bland annat testar vittringsbenägenheten på en viss sorts beläggningssten.

På onsdag drar min petrografiska utbildning igång! Då ska jag bli expert på att titta på stenar både med och utan mikroskop för att exempelvis hitta vissa saker som inte är bra för en betong-blandning. Flinta till exempel, vill man inte ha i betong. Just flinta är lätt att känna igen, men det finns säkert massa andra stenar och mineral som inte heller är bra för betong som jag nu ska lära mig! Blir kul tror jag!

IMG_4983

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.