Stalldag

Idag har det varit en riktig stall-dag. Jag var i stallet vid elva och började med att mocka lösdriften och kratta den ordentligt, känns alltid bra att göra det lite extra ordentligt när det är ljust och man är ledig. Alice fick sig en ordentligt omgång med borsten idag och så fick hon även röra lite på sig i det fina vädret. I övrigt har jag visat stallet för två potentiella hyresgäster då vi fortfarande har en tom box i stallet och så har jag tagit emot en ny häst som anlände idag. Ett fint skimmelsto var det, som verkade väldigt lugn och tillfreds med sin nya omgivning.

20131226

I morgon åker jag och Axel till Småland för att senare i helgen åka vidare till Holland, så nu får jag lämna Alice i andras händer i en hel vecka. Turligt nog klarar hon sig väldigt bra på egen hand så jag är inte så orolig egentligen, men det är ju alltid lite olustigt att vara så långt borta.


20131226B

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.