Onsdag

Vad är inte godare än varm, krämig soppa när man är lite frusen efter en kväll i stallet och en dusch på det? Häromdagen gjorde Axel en väldig god fisksoppa och idag passar jag på att äta upp resterna av den, Axel är nämligen i Bryssel på möte. Jag pratade precis med honom och hans flyg var redan 20 minuter försenat, och det ett många timmar kvar innan det var tänkt att lyfta.. Som tur är har jag sovmorgon i morgon så jag kan hämta honom mitt i natten om det skulle vara så =)

Kväll i stallet sa jag. Fast inte så många timmar faktiskt. Jag red Zita i paddocken idag och till en början gick det riktigt dåligt måste jag säga. Hon var väldigt tittig och uppmärksam på allt annat än mig, blåsigt var det också och mycket saker som skramlade och skrämdes lite här och var. Farligast var bortre halvan av paddocken, där ville inte Zita sätta en hov sa hon! Men jag lyckades jobba i genom det; många övergångar mellan skritt och trav och volter till höger och till vänster för att få henne att glömma alla läskiga saker. Utan att Zita märkte det red vi närmare och närmare alla läskiga saker på bortre halvan av paddocken. Ibland får man lura hästarna lite =)

Efter en stund släppte det och hon blev väldigt avslappnad och fin i traven speciellt och då vågade jag mig på att galoppera lite och det gick som en dans. Valde att sluta ganska snart efteråt, då hade hon varit väldigt duktig!

Väldigt snygg var hon idag också!

Jag hade planerat att rida Alice också, men jag valde att ändra mina planer. I går gjorde jag nämligen nåt dumt med min rygg på grund av en liten incident med en isfylld tunna i stallet, och även om det är mycket bättre idag kändes det att det räckte att rida en häst idag. Alice har dessutom var lite trött de senaste dagarna, så hon tar inte skada av att få vila idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.