Dagens rapport!

Det blev en lyckad dag idag på Borås Högskola och Arbetsmarknadsdagen. Jag och tre till gjorde reklam för SP (och CBI såklart!) och lockade många studenter från diverse olika program. Alla kan ju jobba på SP nästan! Vi delade ut pennor (gjorda av återvunna petflaskor), reflexer och clementiner förutom lite flyers och tidningar, dock hade vi inget godis att dela ut vilket ju var en väldigt miss tycker jag. SP som dessutom alltid har SP-choklad liggandes i alla konferensrum… Stundenterna kom mellan klockan 10 och 15 ungefär och det gick lite i vågor beroende på om det var föreläsningar eller inte samtidigt. Vår monter var placerad längst in längst bort i byggnaden, inne i en tentasal, vilket var både bra och dåligt. Det var inte riktigt lika mycket rush inne hos oss som ute i korridoren, men det gjorde också att de studenter som kom till oss faktiskt var intresserade och hade tagit sig tiden till att leta upp oss, vilket ju inte är fel. Lyckad och rolig dag i alla fall!

Efter jobbet åkte jag till stallet och bytte om till ridkläder inne i fikarummet. Efter att lösdriften blivit mockad (så gott det gick nu i minusgraderna) stack jag och Alice ut på en liten barbacka tur på grusvägen. Alice var väldigt pigg och gillade snön! Det var tillräckligt med snö för galopp till och med och det var väldigt uppskattat! Travade henne lite i paddocken efteråt också, och hon kändes fin!

IMG_4141

I morgon är det fredag! Inte så tokigt =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.