Vilken dag!

Jag är jättenöjd över den här dagen verkligen! Det har varit väldigt intressant, inspirerande och kunskapsgivande att sitta och lyssna på några riktigt härliga människor både i och utanför hästbranchen. Vi har fått fantastisk mat och service under hela dagen och clinicen som avrundade det hela går knappt att beskriva i ord. Vilka hästar och vilken ryttare och människa han är, Patrik Kittel!

Nu visar dock klockan lite högre siffror på kvällen, så jag ska försöka återge min dag lite mer detaljerat i morgon om jag kommer ihåg allt. Å andra sidan, det jag inte kommer ihåg tills i morgon är troligtvis inte värt att nämna alls!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.