Terränghoppning

I helgen som var hade vi planerat in terränghoppning till söndag eftermiddag men det regnade väldigt mycket på dagen så trots att det sprack upp och blev fint väder var det bara Saga och hennes ponny som var hoppsugna. Det var nog lika bra det, för det var lite klaffsigt på vissa ställen. Inte ett dugg halt i alla fall!

Saga har inte haft den här ponnyn så länge så det var debut på terränghinder för deras del! Vi höll oss till två hinder bara för att starta lite lugnt och det gick både bra och dåligt! Får hålla koll på vädret och planera in en till träning när det är lite torrare underlag, vore ju synd om hästarna trampade sönder det för mycket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.