Trötter!

I går kom jag i säng alldeles för sent och det fick jag såklart betala för idag på dagen. Hu var seg jag har varit! Som tur är hade jag mycket att stå i på jobbet så tiden tickade på bra och jag blev inte sittandes framför datorn många minuter. Då hade jag kanske somnat!

Efter jobbet åkte jag till stallet och hade som plan att skritta ut Alice med Kaprifol som handhäst, men planerna fick ändras då det kom en potentiell ny hyresgäst och kikade på stallet. Vi pratade bort nästan en timme så då blev det inte så mycket tid eller ork kvar till ridning. Jag borstade och pysslade ordentligt med hästarna i alla fall och det gick verkligen ingen nöd på dem.

I morgon är det torsdag igen och jag ska hjälpa Saga att hoppträna lite. Kanske låter jag Alice och Kaprifol löshoppa lite när hindren ändå är framme, precis som förra gången. Får se om ridbanan är ledig och vad jag känner för helt enkelt!

IMG_11169

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.