Förmiddag i stallet

Jag har precis släppt av Axel vid flygplatsen, om en knapp timme lyfter planet och Axel hamnar så småningom i Gällivare där han kommer vara ett par dagar med jobbet. Så nu har jag och Katla pojkvän-fritt och kan äta hur mycket glass vi vill =)

Innan vi åkte till flygplatsen var jag i stallet ett par timmar. Alice blev ordentligt ompysslad av två små barn i stallet och gick sedan en lite barbackatur längs grusvägen med dem. Hon är fruktansvärt brunstig för tillfället så det var alldeles lagom motion för henne idag!

Barnvakt

Alice och barnen!
Gymkhana

Gymkhana-gänget på väg till sin uppvisning på Familjedagen i Lexby.

Föl

Blondie och fölis!

Blondie och fölet mår prima, satt och kikade på dem med en glass i handen en stund i stallet förut och de är så söta! Ibland får fölet lite fnatt och bara hoppar och studsar till, för att sen gå tillbaka till mamma och fortsätta försöka äta gräs. Hon når dock inte riktigt ner till marken, så hon måste böja på benen för att nå! Så sött!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.