Söndag i stallet

Jag åkte till stallet vid elvatiden idag, ganska lagom efter ordentlig sovmorgon och god frukost! Hästarna stod och halvsov nära grinden när jag kom och Kaprifol gnäggade åt mig, kanske var det åt äpplet i min hand men mysigt var det i alla fall.

Kaprifol fick följa med in i stallet och bli lite borstad. Hon är riktigt trevlig att hålla på med och jag måste erkänna att det ändå finns fördelar med bruna hästar gentemot hästar med mycket vitt: de blir rena efter borstning! Alice ser ju gul ut så länge man inte tvättar henne ordentligt..

Jag tog med mig Kaprifol och en massa äppelbitar ut till paddocken där hon fick gå lös medan jag byggde upp två löshoppningshinder. Idag hoppade vi utan Alices hjälp och det gick prima! Hon hade mycket bra bjudning på hindren även om hon stannade en gång för att smaka på gräset vid staketet… Jag la även in en planka i hindret idag, för att att börja lite smått med annat än bara bommar och det hoppade hon så fint så. Blev dock varken film eller bilder från idag då jag var ensam i paddocken. Duktig var hon i alla fall!

Alice red jag ut en lugn barbackatur, det blev hela grusvägen fram och tillbaka tillsammans med en av ponnyerna i stallet. Hon kändes riktigt fin idag och jag kunde tillochmed jobba henne lite ordentligt i traven trots att jag red på hackamoret. Red lite sidvärts på grusvägen och ställde henne lite extra åt de olika hållen. Kändes väldigt fräsch och fin!

IMG_3488

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.