För tidigt?

Efter en hel dags regn och ett kasst regntäcke var Alice kall när jag kom till stallet. Jag tog ut hästarna från hagen direkt och bytte de dyngsura täckena till fleecetäcken (det regnade knappt just då) och gick på promenad med hästarna. Jag hade ju tänkt att rida Alice och ha Kaprifol som handhäst men iom vädret höll jag mig på backen i stället, det blåste rätt bra och hästarna var på tå. Det blev ändå en ordentligt promenad i cirka 30 minuter med en del lydnadskontroller där jag vill att båda hästarna stannar när jag gör det och springer när jag gör det. Efter några påminnelser var båda hästarna med på noterna och lyssnade duktigt.

Vi var varma i kläderna alla tre när vi kom tillbaka till stallet och hästarna fick komma in i sina boxar och äta sin middag medan jag packade höpåsar, ordnade vatten och kraftfoder och mockade boxarna. När de ätit upp sitt hö fick de torra täcken på sig och komma ut i hagen ett par timmar till. Hade jag varit häst hade jag nog gärna stannat inne idag, men båda mina hästar är ju ute-hästar och vill gå ut så fort maten är slut så då får dem det såklart.

IMG_2566

Nu snubblar jag i väg lite långt, till rubriken nu då! Jag fick två flyttkartonger från jobbet idag då de kom fram när vi hade storstädning i vårt mikroskop-lab, snällt va! Men nu till frågan, är det för tidigt att börja packa drygt tre månader innan flytten? =)

5 thoughts on “För tidigt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s