Från det ena

till det andra! Tillbaka i Sverige igen men inte direkt till vardagen. Jag befinner mig i skrivandes stund på Lindholmen Science Center och ska alltså deltaga i Stenindustrins årsmöte tillsammans med två av mina kolleger. Blir förhoppningsvis intressant och jag såg lite snabbt på schemat att vi får både fika, lunch och senare ikväll även middag. Så trots att jag är hemma i Sverige igen så kommer jag knappt träffa Axel eller hästarna idag ändå. Tur att det snart är helg!

 

Det är riktigt grått i Göteborg idag så jag bjuder på en bild från ett soligt Tyskland i stället. Detta är utanför företaget där kursen gick, från igår! 

1 tanke på “Från det ena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.