Gräs över dagen

Jag hade utsläppet i stallet i morse och passade då på att släppa ut hästarna i gräshagen så de kan gå där under dagen medan jag jobbar. Båda hästarna tyckte att jag var väldigt onödig som drog med dem ut på en promenad före frukost och de riktigt släpade benen efter sig bort från stallet. Gräshagen ligger ju en bit bort, så det tog en stund innan de förstod vart vi var på väg men när de väl gjorde det förlät de mig flera gånger om. Där inne låg ju dessutom frukosten och väntade!IMG_4377

IMG_4381När ingen av hästarna är jättehungriga kan de utan problem stå och äta tillsammans, men just på morgonen är de lite extra hungriga så då visar Kaprifol bestämt att det här, det är MIN mat. Och så ställer hon sig lite strategiskt så att Alice inte kan äta något av hennes hö, som på bilden här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.