Planer för helgen

Även om det hade varit trevligt med en helg utan några som helst planer nu när vi firar en vecka på gården, så är det förstås roligt när det är fullspäckat! I morgon (min födelsedaaag!) åker jag och Axel till Gullspång och äter lunch med mamma samt hämtar en säng och en utemöbel som vi fått. På eftermiddagen kommer eventuellt Axels pappa och farmor och hälsar på, farmor bor ju själv på egen gård så jag kan tänka att hon är lite nyfiken på vår!

IMG_4581

På söndag får vi också besök, då i form av pappa och Regina!

I övrigt har vi en massa småpyssel med gården och huset som ska fixas och så ska vi hålla ett extra öga på hästarna såklart, så det funkar bra ihop med Esme som kommer senare i kväll. Hästarna kommer få ta det lugnt i helgen så Esme får bo in sig lite, men jag kommer nog ta med Kaprifol på en promenad eller så, kanske tillochmed rida en kort sväng om allt är lugnt i hagen.

2 tankar på “Planer för helgen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.