Sista kvällen med gänget

Självklart fick hästarna lite extra uppmärksamhet igår, sista kvällen på en hel vecka var det ju! Esmée var först ut, det brukar bli hon först för hon kommer alltid springandes när jag kommer in i hagen så då faller det sig naturligt att ta henne först. Jag gjorde dock inget speciellt med henne den här gången, hon fick bara lite kraftfoder och borstning. I går kväll var en sån där dag där hon inte var speciellt intresserad av kraftfodret, för mig som endast har haft matglada hästar är detta ett nytt fenomen faktiskt. Hur ”tvingar” man en häst att äta upp sin mat? ”Ät upp nu annars… får du ingen glass i kväll?” Hm, får klura lite på den tror jag.

IMG_4917

Kaprifol hade gladeligen ätit upp all Esmées mat, men det fick hon såklart inte. Hon fick däremot en ordentlig rykt. Hennes päls är väldigt fin för tillfället, så där blank och lixom oljig som den bara är på sommaren.

IMG_4908

Alice fick också uppmärksamhet inne i ladan och hon fick även följa med mig och Axel ut på en kort promenad. Hon tyckte dock att vi skulle stanna och ta matpauser hela vägen. Man kan ju tycka att hon borde vara mätt men så är ju alltid gräset grönare utanför hagen så lite förstår man henne ju ändå. Jag fick hålla henne kort helt enkelt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.