God morgon!

Klockan är åtta här på Island och solen skiner! Resan hit igår gick bra och när vi hade landat på vårt boende handlade vi lite och sen mötte vi upp Erik Sturkell, vulkanolog och en av våra professorer från universitetet i Göteborg. Dey slumpade sig så att även han är här för tillfället så han visade oss och gjorde oss sällskap till en bra restaurang här i Reykjavik och även vidare för en extra öl på Ölsmedjan. Vi hade väldigt trevligt och jag och Axel hängde även med Erik till hans lägenhet och hälsade på lite kort. Jättefin helrenoverad vindsvåning med havsutsikt (med lite god vilja) 

Till idag då! Om en halvtimme blir vi upphämtade och körda till ett ställe som har turridning med Islandshästar så det är förmiddagens aktivitet. Blir spännande! I eftermiddag ska vi på ”valsafari” och till kvällen har vi bokat bord på en restaurang där man kan äta både val och Lunnefågel.  Riktigt exotiskt som ni hör 😉

Här där vi bor i Rejkjavik ska vi stanna ytterligare två nätter så förhoppningsvis kan jag bjuda på lite bilder redan idag eller kanske i morgon. 

Här är en bild från Rejkjavik klockan elva på kvällen. Mycket mörkare än så här blir det inte. 

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.