Gröna bilder

Alice blev riden i den hagen som vilar i går och jag tajmade in det så att hon var framskrittad och klar lagom tills att Axel kom hem från jobbet så han kunde ta några fina bilder. Det var ju ett tag sen nu!

Hon kändes ganska så fin. Det var dock fortfarande lite blött i vissa delar av hagen efter veckans regn så jag höll inte på så länge.

Vi tog ett litet skutt också som ni ser! När jag och Linda flyttade garderoberna från garaget till sadelkammaren lämnade vi det hemmabygda ”underredet” på garderoberna eftersom det inte fick plats i sadelkammaren. Det råkade vara byggt som ett prima hinder så innan ridningen idag bar jag ut det till hagen. Det är ganska smalt, men Alice är ju lite utav en målsökande missil när det gäller hinder så jag behövde bara ställa in siktet och hålla i mig så skötte hon resten. =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.