Dagens Kaprifol

Trots en oplanerat lugnt helg för Kaprifol var hon trevlig att rida idag. Jag skrittade fram henne på en kort slinga i skogen och red sedan in på min lilla ridbana där jag red ett dressyrpass. Hon var lika fin som sist vilket glädjer mig stort! Hon känns dock svagare i vänster varv (vänster bakben?) ibland men förhoppningsvis är det inte något som inte går att träna på lite extra. Ska ta upp detta med tränaren på fredag och se om det är något som hon ser från marken. Tidigare har ju höger varv varit vårt svåra varv men nu tycker jag att vi har bytt under den senaste tiden.

IMG_6363

Efter en liten snabb röjning i den här delen av stallet fick Kaprifol inviga borst-platsen/spolspiltan idag! Tidigare har det varit väldigt lågt i tak här, golvet är ju 1dm högre, samt att det har varit svårt att få dit henne då det varit flera stolpar i vägen. Men idag så! Gott om plats, luftigt och så nära till sadelkammaren, kan inte bli mycket bättre. Kaprifol verkade inte tycka att det var sämre att stå där än någon annan stans heller.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.