Leverans!

Idag har vi fått leverans från Holgers Stugmaterial till vårt blivande stall! Det gick väldigt smidigt, de var snabba och duktiga precis som förra gången vi fick material hemlevererat.Väldigt ny och fräsch lastbil hade de också. Jag tycker det ser rätt häftigt ut när de lastar av, det ser ju inte tungt ut nånstans och man kan styra väldigt precist var de olika paketen ska hamna någonstans. Jag och Axel förberedde i går kväll genom att lägga ut lite stockar och pallar så att materialet inte skulle ligga direkt på marken, och det var inga problem att lägga dit paketen.Efter en stund kom hästarna och kikade lite nyfiket. Tre på led kom de gåendes; Alice först, sen Kaprifol och sist Greta. Alice stannade snart för att äta gräs medan de andra två var lite mer nyfikna. Kaprifol såg lite rolig ut, hon nästan knuffade fram Alice närmare lastbilen. Som om hon inte vågade gå närmare själv utan ville att Alice skulle gå före.Det tog ungefär en halvtimme att lasta av de tre stora paketen, en pall lecablock och armeringsjärn. I helgen kör vi på ordentligt med att armera golvet i stallet för på ONSDAG kommer betongbilen och gjuter golvet åt oss!! Ska bli jätteroligt, MEN, onsdagen var helt klart den sämsta dagen de kunde komma på. Jag har möten inbokade i Borås så jag kan inte jobba hemifrån. Jag vill ju se när de gjuter! Axel är på kurs så inte heller han kan dokumentera det hela. Jag kommer dock ta emot dem på morgonen och hinner nog stanna en liten stund innan jag måste åka till jobbet. Men vi är grymt tacksamma för att de kunde komma redan nästa vecka över huvud taget. Får åka hem så fort jag kan för att spana på resultatet helt enkelt. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.