Ett stort paket

Jag smet några minuter tidigare från jobbet igår för att hinna in till posten i Vårgårda innan de stängde klockan fem. Vi hade nämligen fått ett stort paket som jag hämtade ut, det fick ganska så precis plats i baksätet på min lilla bil:

IMG_6756 Paketet innehöll kapsågen som vi beställt! Vi kände inte riktigt för att såga alla bräder till stallet med motorsåg 😉IMG_6757

Den här kommer testas i helgen helt klart. Projektet för helgen blir alltså att kapa brädor till väggarna runt ligghallen. Eftersom vi har valt att ha stående brädor kommer det bli en himlans massa kapande. Dessutom måste brädorna troligtvis hyvlas en millimeter för att passa in i U-profilerna, men det vet vi mer exakt senare idag för idag får vi nämligen 114 meter stål hemleveraret. Därefter ska brädorna betsas (och torka) innan vi kan börja med monteringen i stallet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.