I arkivet

Det som är lite extra roligt med att ha en blogg som varit aktiv ett par år är att det är enkelt att gå tillbaka i arkivet och minnas händelser och se gamla bilder. Ibland går jag tillbaka till dagens datum förra året, eller förrförra året för att se vad som hände då. Igår gjorde jag just detta och förra året var det faktiskt inget speciellt, men när jag kikade på början av november 2013 så var jag tvungen att le lite för vi hade ju lite samma situation just då, som vi har idag.

Vi bodde inte på egen gård och Kaprifol var inte ens påtänkt, men vi byggde faktiskt en lösdrift. Minns ni?

IMG_4944Och det var faktiskt just i början av november, den tionde för att vara exakt, som lösdriften var tillräckligt klar för att Alice (tillsammans med Blondie och Majsen), kunde få komma in.IMG_5037IMG_5051I år kom ju hästarna in flera dagar tidigare! Och visst bor de lite lyxigare nu? De har ju dock ingen fluffig halm än, men den kommer nog lite senare i vinter när det blir lite kallare.IMG_8796

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.