2015-11-24

En riktigt pissig dag från början till slut. Jag saknar inte kollektivtrafiken ett dugg, i morse gjorde den mig sen till kursen, trots att jag sprang uppför backen från korsvägen till hotellet blev jag fem minuter sen till första föreläsningen. Jag avskyr att vara sen, det är bland det värsta jag vet. Det blev inte många timmars sömn i natt så det blev inte lätt att hålla ögonen öppna efter lunchtid när kursen kom att handla om standarder, regelverk och kravdokument. Sista timmen skulle det räknas också och föreläsaren drog dessutom över tiden. 

Kollektivtrafiken visade sig inte från en bättre sida på eftermiddagen. Det tog mig nästan en timme att ta mig från hotellet till Svingeln, jag hade nog hunnit gå hela vägen utan att komma fram senare. Regnar gör det också. Just nu sitter jag på bussen till Partille där bilen väntar, förhoppningsvis går resten av hemresan lite smidigare. Eller så får jag väl en bil i sidan. 

Som pricken över i:et fick jag bekräftat från Rebecka i förmiddags att Greta nu har vandrat vidare. Hon fick somna in hemma på gården och lite senare kom lantbrukstjänst och hämtade hennes kropp. Ska krama mina hästar extra  länge i kväll.  

Sen blir det nya tag tills i morgon, det kan väl knappast bli en sämre dag. 

2 tankar på “2015-11-24

  1. Säg inte att det inte kan bli sämre; Lucas började kräkas vid halv ett i natt och upprepade det med ca 1,5 timmes mellanrum resten av natten.. Hoppas verkligen att ni klarar er! Hur gick det för Axel idag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.