Shopping till djuren

Tänkte jag skulle visa gårdagens shoppingresultat! Jag och Susanne var ju in till Borås och vi hittade både lite hästgrejer och barnkläder, inte alls dumt.

Mest nöjd är jag med detta; ett ridtäcke i fin fleece som man kan ha både vid ridning men också vid tömkörning (och vanlig körning). Tyckte färgen passade riktigt fint på Kaprifol också!

IMG_0122

Sen fick hästarna varsin fluffig urhärlig grimma! Den ena blå och den andra svart. Eftersom hästarna inte har på sig grimmorna i hagen kan man ju faktiskt ha såna här fina grimmor!

IMG_0128Alice fick en present från Susanne, nämligen ett täcke i en riktigt härlig färg. Det ska bli intressant att se hur det sitter i dag, mina täcken har en tendens att vika in sig vid halsen vid knäppena men det här täcket har ett annat material runt halsen samt lite extra padding vid manken så det bör sitta mycket bättre. Återstår att se!IMG_0147

Det blev även en liten uppdatering av hästarnas borstar som hängt med i alldeles för många år och så fick katten äntligen en ny kam också. Tovorna har samlat på sig nu när det varit töväder ute och jag har lyckats tappa bort båda hans borstar och inte kunnat hitta dem på hela vintern ungefär.

IMG_0159

Han är ganska populär bland barnen den där katten, här sitter de och studerar när han äter sin kvällsmat =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.