Sol, sol, härliga sol!

Idag börjar jag inte på GHS förrän klockan 15.00 så jag har kunnat sova lite extra samt att jag planerar att hinna med en massa saker här hemma innan det är dags att åka. Rebecka kommer hit vid tio och rider med mig och innan dess hade jag tänk att skura släpet. Vinterstädning liksom.

Kaprifol var härlig igår, inte alls så pigg som jag trodde hon skulle vara utan riktigt lagom. Jag red en runda på ca 5km med nästan bara skritt och trav, en liten galopp bara. I slutet travade vi en längre sträcka och här blev hon riktigt fin och jobbade bra. Det är ju ofta svårt att få henne avslappnad och i jobb-mode när jag rider ut eftersom hon tittar på väldigt mycket och är lite lajbans, men det blir bättre och bättre. Om än lite långsamt.

IMG_1724

Axel var ute och grejade i trädgården när vi kom hem, så fick en bild också 😉 Han har för övrigt jobbat på i stallet medan jag varit på GHS, visar er det senare.

Men dagens GHS då! Jag börjar alltså inte förrän klockan 15.00 och det gör jag för att jag jobbar natt idag och slutar inte förrän klockan 10.00 i morgon förmiddag. Anledningen till detta är att de första hästarna ankommer ikväll och när hästarna är på plats ska alltid några av stallgruppen finnas på området. Jag och en tjej till tar första natten och sen är det nya som tar nästa natt. Om allt är lugnt sover vi på stallkontoret så jag ska alltså inte vara vaken hela natten, men vi ska finnas där om vi behövs. Det finns vakter på plats också såklart!

Idag ska vi även hämta ut vår ackreditering så vi får komma in överallt även nu när vakterna är på plats, och så kommer vi få funktionärskläder (som vi får behålla). Det blir en spännande dag helt klart, med de första hästarna som anländer, de två sista stallen ska bli klara och en massa småfix. Jag återkommer med rapport i morgon när jag kommer hem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.