Perspektiv

Jag mäter ju ofta mina rundor som jag rider ute, jag tycker det är lite kul samtidigt som jag då ser på kartan var jag har ridit och kan då ibland hitta nya vägar och avstickare. Jag är ju van vid att rida Alice som är ganska så långsam med sina korta ben, och nu när jag rider Kaprifol blir många rundor ganska korta eftersom hon har ett helt annat ”grundtempo” och en annan slags energi jämför med Alice. Jag satt och tänkte på det häromdagen, att det hade varit väldigt kul att rida ”Runt Krusås” med Kaprifol, den rundan som vi i princip alltid red med Alice och Shamrock när vi var mindre. Jag var såklart tvungen att mäta rundan och den är lite drygt 4 kilometer jag trodde den skulle vara mycket längre! ”Salen” som var en evighetslång rak gräsväg inne i skogen där vi alltid galopperade, är ganska exakt en kilometer lång. Lite intressant det där, hur olika saker kan kännas, beroende på vilken häst man sitter på men också såklart hur gammal man är.

Skärmavbild 2016-05-29 kl. 08.25.06

Krusås-rundan med start och mål vid Lökstad Gård där vi hade hästarna när jag var liten. Området strax ovanför 3km-markeringen heter Krusås, därav namnet.

2 tankar på “Perspektiv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.