Onsdagsmorgon

Nu när semestern börjat ”igen” (jobbade ju igår) kunde man ju tro att jag tog sovmorgon idag, men icke sa Nicke! Klockan ringde 07.00 och jag ska strax gå ut i stallet, göra i ordning Kaprifol och rida upp till paddocken där Rebecka och Nimida väntar. Vi ska göra sällskap och trava över lite bommar bland annat.

Det var lite segt just när klockan ringde, men just nu känns det ganska trevligt att vara uppe. Det ser ut att kunna bli rätt varmt idag så det passar ju bra att rida tidigt. Då kan Axel passa på att sova också innan jag drar med honom ut för att bygga en dörr till sadelkammaren 😉

IMG_4013

Ha en bra dag så länge!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.