Hagbyte

När gruset var klart igår bytte vi hage på hästarna och vi hade ju kameran med för att fota gruset så även hästarna hamnade på bild. De blir ju alltid lika glada när vi byter hage och Kaprifol som var inne på sin tredje (och sista) hela vilodag efter hoppkursen hade massa energi som ville ut. Fina härliga hästen! Även Alice visade upp sig och var riktigt fin, om man försöker att inte tänka på hennes aningens (hrm) rundade former bara, lite svårt dock. Haha.

1 tanke på “Hagbyte

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.