Allt detta ogräs!

En sak som vi har varit otroligt dåliga med i sommar är att rensa ogräs. Och då menar jag inte bara ogräs i grönsakslandet eller i rabatterna utan precis överallt…

I dag fick jag ett litet ryck och började skrapa rent mellan plattorna framför huset, det är bara det att det är så otroligt många och små plattor att skrapa mellan! Men det blir ju fint i alla fall.

img_3488

img_3489

Jag var dock lite dålig på att ta före-bilder så det är ju lite svårt att se om det blev bättre eller inte, men om ni kikar här där jag inte rensat så kan ni nog ändå få rätt känsla:

img_3490

Lagom till paus kom pappa på besök! Han fick lilla rundturen och kikade på sadelkammaren framför allt och han är nog ändå lite stolt över mig tror jag 😉 Sen fortsatte jag med plattorna en liten stund till och råkade även sväva ut lite och ta ut lite ilska på kantstenarna i svängen vid lusthuset som alltid åker iväg när jag kör på dem med gräsklipparen. Så de har jag nu lagt om och lagt tillbaka.

img_3492Jag tog ingen före-bild här heller  men så här ser det ut där jag inte lagt om plattorna. Får nog bli nästa steg tror jag. För sen kom det några droppar regn och jag kände mig nog ändå rätt klar för idag.img_3493

Lite kul är det ju när man väntar tills det ser fruktansvärt ovårdat ut, för det blir ju väldigt stor skillnad 😉 Men kanske kan jag orka hålla det lite tjusigt sen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.