Vintertid

Lite mysigt är det ju med mörkret ändå, även om dagsljus är att föredra såklart. Hästarna fick sig en kort runda i mörkret (jag red Alice och hade Kaprifol som handhäst). Alice var superpigg, det kan ha berott på att jag innan rundan klippte henne igen. Det jag klippte tidigare i höst har nästan redan växt ut igen så det var dags igen, helt klart. Det var himla smidigt att klippa henne när jag kunde se de gamla linjerna så det gick relativt snabbt. Jag älskar min klippmaskin verkligen! Så trevlig att klippa med, tyst, enkel att hålla i och trots att jag inte är så bra på att klippa så blir det ändå ganska bra!

img_4111

Nu har jag ju tränat på Alice två gånger under hösten så när det nu blir Kaprifols tur senare i veckan hoppas jag kunna göra det lite snyggare än förra året 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.