Måndagsmorgon

En ny måndag har kommit och den ser inte riktigt ut som den brukar. Jag är på jobbet en halvtimme tidigare än vanligt och ska hjälpa till att lasta på ett gäng betongkuber och några betongelement på en lastbil som ska köra dem till vår uteprovningsplats i Träslövsläge. Jag och ett par kolleger åker efter i bilen och väl på plats på västkusten ska betongelementen fästas i skvalpzonen på vår ponton ute i vattnet, och betongkuberna ska sättas fast uppe på pontonen för ytterligare ett par vintrar utomhus. Det beräknas ta ett par timmar, inklusive resa dit och hem, men lite ska jag väl hinna med på kontoret också.

Väl hemma sen ska Kaprifol göras i ordning för kvällens hoppträning! Det var länge sen vi var och hoppade nu i.o.m det där såret som bråkat en hel del, men nu ska vi ta oss iväg till ridhuset i Gäsene och hoppa för Sandra. Återkommer med rapport om det i morgon troligtvis! 🙂

img_9352

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.